reduceri la iluminatul industrial led

LICHIDARE DE STOC

Orice comanda peste 300 RON beneficiaza de transport GRATUIT!

Pentru comenzile sub 300 RON, taxa de transport este de 15 RON. Preturile includ TVA.
* Transportul se va efectua prin Curierat Rapid in ORICARE localitate din tara.
Comenzi si intrebari tehnice: 0761 867 274 sau 0740 665 839

BLOG

Confortul in propia-ti casa trebuie sa fie primordial, ajutat de o iluminare favorabila si un ambient placut ajunge sa atinga cote maxime.
LED-ul poate schimba aspectul oricarei incinte si ii va oferi o atmosfera cu totul speciala incaperii (...)
Tehnologia iluminatului LED implementata in industria auto continuua sa faca senzatie.
Primul autoturism din segmentul B echipat cu faruri LED este chiar Mazda 2. (...)
Noua gama de tub-uri LED T8 reduce consumul de energie cu pana la 70% si creste gradul de iluminare al incaperii.
Tuburile Led T8 se potrivesc perfect pentru iluminatul ambiental in apartamente, cladiri de birouri, sali de conferinta sau clinici medicale si spitale (...)
Energia electrica este utilizata mult mai eficient in cazul luminii generate de LED decat in cazul surselor cu incandescenta. In cazul lor aproape 90% din energie este utilizata pentru incalzirea filamentului. Sistemul optic utilizat pentru iluminatul cu led este superior din punct de vedere al pierderilor. Deasemena, eficienţa surselor de alimentare este un alt factor foarte important. soluţiile clasice. Aceasta se va reflecta în consumul de energie electrică. Economia de energie depăşeşte frecvent 50% faţă de sursele tradiţionale(...)
SMD este acronimul pentru Surface Mounting Device(dispozitiv montat pe suprafata) si este noua frontiera in materie de tehnologie de vizualizare: revolutia creata de tehnologia SMD este reprezentata de miniaturizarea tuturor componentelor electronice, LED-uri incluse(...)
Corpurile de iluminat stradala reprezinta cea mai buna solutie pentru un iluminat eficient cu un consum energetic de pana la 90 % mai mic. In acelasi timp, aceste lampi de iluminat stradal au in compozitia lor un bec LED de mare putere pentru un montaj suspendat sigur, care poate fi mai mult decat folositor atat in cazul unor corpuri de iluminat industrial led, pentru hale de productie sau depozite(...)