Transport gratuit

pentru comenzi mai mari de 250 RON

Cost curier 16 RON

pentru comenzi mai mici de 250 RON

Aveti un proiect?

lasati-ne un mesaj si veti primi cea mai buna oferta

Asistenta tehnica

pentru orice informatie necesara

Magazin securizat

Utilizarea lampilor de iluminat industrial LED

Postat de admin 25.03.2015 0 Comentarii

iluminat industrial led

 

Spre deosebire de clasicele lampile de iluminat industriale fluorescente sau HID (cu mercurcu sodiu sau cu halogenuri metalice), noile lampi de iluminat industrial LED sunt special concepute si optimizate pentru a obtine performante maxime din punct de vedere al opticii, managementului caldurii disipate si a perioadei de folosire. Astfel, lampile de iluminat industrial LED sunt superioare celor traditionale cum ar fi cele care folosesc tehnologiile: metal halide, T5HO fluorescent, HID, inductie, etc.

Beneficii:

  • Eficienta ridicata: Lampile de iluminat industrial LED au un randament ridicat din punct de vedere lumeni produsi pentru un watt consumat. Unele modele de lampi de iluminat LED industrial produc chiar si 100 de lumeni pe watt !
  • Eficienta energetica: Lampile de iluminat industrial LED necesita un consum minim de energie electrica pentru a functiona, variantele tehnice adoptate pentru disiparea caldurii generate, fac ca acest tip de lampi de iluminat LED sa ramana reci in timpul functionarii, micsorand considerabil riscul generarii sau propagarii unui incendiu.
  • Control total: Lampile de iluminat industrial LED pot fi folosite in combinatie cu senzori reglabili de lumina  si miscare rezultand un management eficient al utilizarii energiei electrice si asigurarea in conditii optime a iluminatului spatiilor tehnice.
  • Costuri de mentenanta: Practic, pe intreaga perioada de ultilizare a lampile de iluminat industrial LED, acestea nu au nevoie de mentenata.
  • Fara masuri speciale pentru depozitarea becurilor vechi: Lampile de iluminat industrial LED nu contin mercur sau alte substante periculoase care necesita conditii speciale de depozitare, asa cum se intampla in cazul becurilor HID sau fluorescente.
  • Aprindere instant: Lampile de iluminat industrial LED nu au nevoie de perioada de incalzire pentru a ajunge la parametrii de functionare optimi.
  • Forma: Solutia tehnica adoptata asigura instalarea optima la inaltimea dorita si asigurarea iluminarii optime.

Domenii de utilizare ale lampilor LED high bay: iluminat hale industriale, de productie, frigorifice, depozitare cu coridoare, terenuri si sali de sport, etc.

Pentru informatii specifice produselor de iluminat industrial LED, va rugam sa consultati categoria dedicata acestor produse - Lampi de iluminat industrial LED sau contactati-ne pentru mai multe informatii si oferte personalizate.