Transport gratuit

pentru comenzi mai mari de 250 RON

Cost curier 16 RON

pentru comenzi mai mici de 250 RON

Aveti un proiect?

lasati-ne un mesaj si veti primi cea mai buna oferta

Asistenta tehnica

pentru orice informatie necesara

Magazin securizat

Cum comand

 

Pentru alegerea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi, navigati prin categoriile de produse din partea de sus sau stanga site-ului.

 

Dupa gasirea unui produs care intruneste cerintele dumneavoastra, alegeti cantitatea dorita apasand semnele + si - cantitate 

 

Nu uitati sa alegeti una din optiunile disponibile, in cazul in care produsul beneficiaza de acestea

 

Dupa selectarea cantitatii si optiunii dorite apasati butonul cumpara

 

Dupa apasarea acestui buton, cosul dumneavoastra de cumparaturi din dreapta sus va afisa valoarea numarul de produse si pretul total al cosului de cumparaturi

 

Daca apasati pe cosul de cumparaturi, aveti posibilitatea de a intra in cosul de cumparaturi sau de a trece direct la comanda produselor.

cos-cumparaturi


Apasand “Vezi Cosul” aveti posibilitatea modificarii cantitatii dorite sau puteti sterge unul sau mai multe produse din cosul de cumparaturi.

Daca apasati “Comanda” veti trece direct la comandarea produselor alese de dvs.

 

Plasarea comenzii poate fi facuta prin inregistrarea unui cont nou de client, cont existent sau rapid fara crearea unui cont.


Va rugam sa va asigurati ca ati completat datele complete de identificare si adresa de livrare.

In cazul in care doriti livrarea la alta adresa decat cea de facturare, va rugam sa debifati  "Adresa mea de livrare este aceeași cu cea de facturare." caz in care va fi disponibil completarea adresei de livrare.

In cazul companiilor va rugam sa completati CUI si CIF in campurile aferente.

Pentru finalizarea comenzii va rugam sa apasati butonul aflat in partea dreapta jos a paginii. Va rugam sa asteptati pana cand va apare mesajul prin care se confirma generarea comenzii dvs.

Imediat, un email de confirmare va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail introdusa in timpul introducerii datelor dvs. Va rugam sa verificati primirea e-mailului si in sectiunea "Spam".

In cazul in care intampinati probleme in procesul de comanda, va rugam sa ne lasati un mesaj la adresa de email office@ledemag.ro