reduceri la iluminatul industrial led

LICHIDARE DE STOC

Orice comanda peste 300 RON beneficiaza de transport GRATUIT!

Pentru comenzile sub 300 RON, taxa de transport este de 15 RON. Preturile includ TVA.
* Transportul se va efectua prin Curierat Rapid in ORICARE localitate din tara.
Comenzi si intrebari tehnice: 0761 867 274 sau 0740 665 839

Termeni si conditii. Garantia

Garanția se solutionează prin repararea sau înlocuirea produsului defect, de către S.C. Moldovita Trans Impex S.R.L., proprietarul LedEmag.ro. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.
 Garantia este de 2 ani pentru fiecare produs, cu excepţia celor de 12V si Tuburile 360gr ECO. În cazul produselor de 12V garanţia de 2 ani se aplică numai dacă şi unitatea de alimentare este cumpărată de la S.C. Moldovita Trans Impex S.R.L. Produsele comercializate pe www.LedEmag.ro corespund conditiilor de calitate si conformitate. Interventiile neautorizate sau folosirea incorecta a produsului duc automat la scoaterea lui din garantie. Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, etichete sau sigilii de garanție deteriorate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, utilizarea produselor în condiții excesive de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instălari incorecte, surse curent defecte, sau pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor.

Soluționarea garanției se face în maxim 30 zile calendaristice.La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod produs sau ambalaj), împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției, revine în responsabilitatea S.C. Moldovita Trans Impex S.R.L., iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid autorizat de catre S.C. Moldovita Trans Impex S.R.L.

Conform H.G. 448/2005 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), consumatorii au obligația să nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate și să colecteze selectiv aceste DEEE.

 

Avantajele folosirii becurilor LED SMD: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb si fara emisii UV.