Menu
Your Cart

Garantia. Informatii despre retur.

Garantia. Informatii despre retur.

Garantia produselor

Garantia produselor este specificata pentru fiecare produs in parte pe pagina de prezentare a acestuia, aceasta fiind dupa caz de 12 / 24 / 36 / 60 luni.

Garantia este oferita de catre producator sau de catre vanzator, dupa caz.

Interventiile neautorizate sau folosirea incorecta a produsului duc automat la scoaterea lui din garantie. Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, etichete sau sigilii de garanție deteriorate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, utilizarea produselor în condiții excesive de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instălari incorecte, surse curent defecte, sau pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor.

Soluționarea garanției se face în maxim 30 zile lucratoare.La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod produs sau ambalaj), împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise în vederea soluționării garanției, revine în responsabilitatea cumparatorului pentru trimiterea produselor catre vanzator sau dupa caz centrulului de service autorizat.

Conform H.G. 448/2005 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), consumatorii au obligația să nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate și să colecteze selectiv aceste DEEE.

Instalarea produselor se va face de catre personal calificat, orice interventie care duce la functionarea defectuoasa nu este acoperita de garantie.

 

Informatii despre retur

Cum e cu dreptul de returnare a produselor cumparate de la noi? 

In primul rand, trebuie sa stii ca exista o lege (O.U.G. 34/2014) care te apara.

Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Returnarea produselor in aceste conditii este valabila doar pentru comenzile online.

Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 14 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cum faci sa returnezi un produs? 

Sunati la Telefonul: 0761867274 sau trimite email la office@ledemag.ro

Daca nu vrei inlocuire, ci banii inapoi, noi o sa ne conformam. Adresa pe care trebuie sa returnezi comanda prin curier este Com. Chiajna, Intrarea Nicolae Iorga, Nr. 43, Jud. Ilfov. Costurile de livrare in vederea returnarii produselor sunt suportate de catre cumparator, iar livrarea se va face prin intermediul unui curier rapid.

Cand primesti banii inapoi?

In maxim 30 de zile de la retur, dar de obicei facem tot posibilul sa trimitem banii mult mai curand.

Contravaloarea produselor, mai putin costul livrarii, va fi returnata clientului intr-un cont bancar prin intermediul viramentului bancar, conform facturii de storno intocmite.

In acest sens, clientul va instiinta vanzatorul asupra contului bancar si banca la care este deschis, contul fiind deschis si detinut de catre client.