Menu
Your Cart

Profile pentru banda LED

Profile pentru banda LED

Profile pentru banda LED

Model: F501 Producator: Multimarca
Profil Aluminiu Colt pentru Banda LED, 2m cu difuzorInformaţii despre produs Profil din aluminiu de colț, pentru montaj aplicat, pentru bandă LED cu lățime de până la 12mm - 2 unghiuri de iluminare: 30/60 grade - Culoare: aluminiu anodizat - Dimensiuni: 16,5 x..
33,00RON
Model: F0931 Producator: Multimarca
Profil Aluminiu FEXIBIL pentru Banda LED 2m, difuzor matInformaţii despre produs:Acest profil  este vandut cu dispersor mat de 2m, capace de capat cu gaura de trecere albe si cleme de montaj Se pot monta benzi LED cu latimea maxima de 10mmAplicatii - vitrine, rafturi, montaj in scafe... Ma..
33,00RON
Model: F409 Producator: Multimarca
Profil Aluminiu pentru Banda LED 2m cu difuzor matInformaţii despre produsAcest profil  este vandut cu dispersor mat de 2m, capace de capat cu gaura de trecere albe si cleme de montaj Se pot monta benzi LED cu latimea maxima de 12mm Aplicatii - vitrine, rafturi, montaj in scafe.....
33,00RON
Model: F3132 Producator: Multimarca
Profil Aluminiu pentru Banda LED 2m cu difuzor mat, extra latInformaţii despre produsAcest profil  este vandut cu dispersor mat de 2m, capace de capat cu gaura de trecere albe si cleme de montaj Se pot monta benzi LED cu latimea maxima de 10-12mm Aplicatii - vitrine, rafturi, montaj in sc..
45,00RON
Model: F6026 Producator: Multimarca
Profil Aluminiu pentru Banda LED 2m subtire cu difuzor mat sau clarInformaţii despre produs:Acest profil  este vandut cu dispersor mat sau clar de 2m, capace de capat cu gaura de trecere albe si cleme de montaj Se pot monta benzi LED cu latimea maxima de 10mmAplicatii - vitrine, rafturi, mont..
33,00RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)