Menu
Your Cart

Indicatoare LED

Indicatoare LED

Model: EXIT1FC Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT montaj tavan sau perete cu 1 parte Se poate montata pe tavan sau perete. Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri...   Informaţii despre produs material: alumi..
49decimal_point00 ron 72decimal_point00 ron
Ex Tax:49decimal_point00 ron
Model: exit2 Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT montaj tavan sau perete cu 2 fete Se poate montata pe tavan sau perete. Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri...   Informaţii despre produs material: alumin..
32decimal_point00 ron 60decimal_point00 ron
Ex Tax:32decimal_point00 ron
Model: exit3 Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT, montaj tavan sau perete cu 1 fata Se poate montata pe tavan sau perete. Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri...   Informaţii despre produs material: alumi..
32decimal_point00 ron 60decimal_point00 ron
Ex Tax:32decimal_point00 ron
Model: exit1 Producator: LedEmag
Lampa Led EXIT 2 ore acrilica montare pe tavan Se poate montata pe tavan sau perete. Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri...   Informaţii despre produs material: tablă de aluminiu ..
65decimal_point00 ron 110decimal_point00 ron
Ex Tax:65decimal_point00 ron
text_pagination