Menu
Your Cart

Indicatoare LED

Indicatoare LED

Model: EXIT1FC Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT montaj tavan sau perete cu 1 parteSe poate montata pe tavan sau perete.Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri... Informaţii despre produsmaterial: aluminiu / sticlaa..
49,00RON 72,00RON
Model: exit2 Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT montaj tavan sau perete cu 2 feteSe poate montata pe tavan sau perete.Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri... Informaţii despre produsmaterial: aluminiu / sticlaac..
49,00RON 60,00RON
Model: exit1 Producator: LedEmag
Lampa Led EXIT 2 ore acrilica montare pe tavanSe poate montata pe tavan sau perete.Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri... Informaţii despre produsmaterial: tablă de aluminiu / acrilacumul..
65,00RON 110,00RON
Model: exit3 Producator: LedEmag
Indicator Lampa Led EXIT, montaj tavan sau perete cu 1 fataSe poate montata pe tavan sau perete.Se instaleaza oriunde este nevoie de semnalizarea cailor de evacuare, Ex: institutii publice, cladiri de birouri, restaurante, baruri, hoteluri... Informaţii despre produsmaterial: aluminiu / sticlaa..
32,00RON 60,00RON
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)